Liefde in de lucht

Hug

Het is nog volop winter. Kale bomen en troosteloos grauwe luchten. Februari is voor veel mensen een beetje zo'n 'blèh-maand'. Maar juist dan valt er ook iets te vieren: De liefde!!

Want wat is er nu mooier dan de liefde? En dan bedoelen we niet alleen die tussen man en vrouw, maar ook tussen vrouw en vrouw, man en man, ouders en kinderen en tussen echte vrienden en vriendinnen. Want écht van elkaar houden betekent dat je voor elkaar zorgt, naar elkaar luistert, elkaar steunt, vertrouwt en dat je elkaar onvoorwaardelijk accepteert.

Dat liefde niet altijd makkelijk is weten we allemaal. Verlangen naar de liefde, liefde zoeken, vinden en kwijtraken; het is inspiratie voor duizenden liedjes. En zelfs als je de liefde hebt gevonden, is het ook niet de hele dag rozegeur en maneschijn. Soms kun je je partner wel achter het behang plakken en wil je voor je kinderen het liefst een enkele reis naar Siberië boeken.

En toch, échte liefde overwint.

Deze komende maand veel posts en artikelen over alle ups en downs van de liefde en natuurlijk ook allerlei andere tips die het leven leuker of makkelijker maken.