Of bel naar het telefonisch spreekuur, dagelijks tussen 9-17u
078 - 770 81 81

Passion4Kids: beleef het mee

Logo_Passion4kids_2
27 maart 2018

Passion4Kids: beleef het mee

Zwijndrecht, maart 2018 –  Woensdagavond 28 maart om 19.30 uur voeren de kinderen van groep 5 tot en met 8 van christelijk kindcentrum De Notenbalk, onderdeel van PIT kinderopvang & onderwijs, Passion4Kids uit. Iedereen kan dit indrukwekkende evenement meebeleven. De toegang is gratis.

Passion4Kids wordt opgevoerd op het Raadhuisplein, tenzij het weer roet in het eten gooit. “Dan wijken we uit naar de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg. We moeten dan ook bekijken of we de tocht met het kruis door kunnen laten gaan,” aldus Ronald van der Veen, teamleider van De Notenbalk. “Ons advies is om woensdag op onze website, www.notenbalk-zwijndrecht.nl of op onze facebookpagina te checken welke locatie het wordt.” Het is inmiddels de vierde keer dat kinderen van De Notenbalk Passion4Kids verzorgen. Dit keer krijgen ze versterking van kinderen van christelijk kindcentrum Het Akkoord, eveneens onderdeel van PIT kinderopvang & onderwijs, die meezingen in het koor. Burgemeester Schrijer van de gemeente Zwijndrecht neemt net als vorig jaar de rol van verteller op zich.

Verlicht kruis

Passion4Kids vertelt op unieke wijze het paasverhaal uit de Bijbel naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion. Net als op tv wordt Passion4Kids voorafgegaan door een tocht met een verlicht kruis. Ook hieraan kan iedereen deelnemen. Als het weer geen spelbreker is, vertrekken de kinderen, hun ouders en andere betrokkenen en belangstellenden om 18.30 uur vanaf Het Spektakel in Zwijndrecht met het kruis. Ze lopen door de Bethelkerk richting het Raadhuisplein. De mensen die hiermee meelopen zijn gegarandeerd van een plek op het plein waar een speciaal vak voor hen wordt gereserveerd. Om 19.30 uur barst het spektakel los met zang, dans en spel. Mis het niet!

Passion4Kids is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers en de steun van sponsoren. Daarnaast verkoopt Grand Bras woensdag koffie, thee en limonade in een tent op het Raadhuisplein waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan Passion4Kids. In deze tent staan ook collectebussen voor een vrijwillige bijdrage van de bezoekers.

Trefwoorden A-Z