Of bel naar het telefonisch spreekuur, dagelijks tussen 9-17u
078 - 770 81 81

Ganzen games 2019

Ganzen Wikipedia Commons
23 april 2019

Ganzen games 2019
Woensdag 24 april 2019, van 14:30 uur tot 16:00 uur is er een natuuractiviteit voor de jeugd
tot en met 12 jaar. Kinderen jonger dan 8 jaar zijn ook welkom, maar kom dan met begeleiding.
Het thema is: Ganzen games
De kinderen worden begeleid door natuurgidsen van Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid (IVN) en vrijwilligers van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard. Deelname is gratis, maar een kleine bijdrage (waarmee materiaal e.d. kunnen worden aanschaffen) wordt op prijs gesteld.
Het hele jaar door organiseert IVN natuuractiviteiten voor de jeugd. Een zaterdag- en/of een woensdagmiddag van de maand maken de kinderen met hun (groot) ouders op een ongedwongen manier kennis met de natuur in hun directe omgeving. Het is belangrijk dat kinderen hierbij zelf dingen kunnen ontdekken. Vast onderdeel is een onderzoek, spel of opdracht. Per maand wordt een onderwerp gekozen dat aansluit op het seizoen: vogels, vlinders, waterdiertjes, planten, bomen…..
Het doel is dat de kinderen de natuur leren waarderen en aandacht hebben voor dieren en planten in hun omgeving.Kennis is hierbij minder belangrijk; voorop staat de beleving bij het ontdekken en de verwondering over al dat moois in de natuur.
Locatie:  't weetpunt,
Adres: Develpad 169, 3335 AR Zwijndrecht 
Organisator:  Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
Telefoonnummer:  681 26 29
Email: lidyexler777@gmail.com
Website: http://www.natuur-zw.nl
foto: Ganzen Wikipedia Commons

Trefwoorden A-Z