Of bel naar het telefonisch spreekuur, dagelijks tussen 9-17u
078 - 770 81 81

JOGG Supporters

JOGG supporters

Om gezond eten en bewegen voor de Zwijndrechtse kinderen en jongeren zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken, moeten we samenwerken met alle mensen en organisaties die met de jeugd te maken hebben.

Alle lokale partijen, zoals het CJG, het onderwijs, de zorg, kinderopvang, sportverenigingen, welzijn en bedrijven werken samen. Steeds meer bedrijven zien het als hun maatschappelijke verantwoordelijkheid om voor een gezonde leefstijl actief te zijn in hun wijk, stad of dorp. Samen kunnen we de JOGG-beweging in gang zetten en onze jeugd gezond maken.

Er zijn verschillende organisaties die hun bijdrage leveren aan JOGG-Zwijndrecht:

De basisscholen De Dolfijn, De Bron, Koningin Julianaschool, De Rank, De Kim, De Twee Wieken en De Notenbalk. Kinderopvang PIT en Yes kinderopvang doen ook mee! De middelbare scholen het Loket, het Walburgcollege en het Develsteincollege dragen ieder op hun manier hun steentje bij. En Rivas, Aafje, dienst Gezondheid & Jeugd (dG&J), voedingscoach Marcha en vv Groote lindt leveren op hun manier een bijdrage.

Supporter worden?

De samenwerking tussen deze verschillende partijen noemen we publiek-private samenwerking (PPS). JOGG Zwijndrecht is altijd op zoek naar supporters die mee willen doen en een bijdrage willen leveren aan JOGG.

Support kan op verschillende manieren:

  • Mensen: personele capaciteit: kennis, expertise en vrijwilligers (bijvoorbeeld hulp bij de organisatie van een evenement).
  • Massa: enthousiaste partijen kunnen andere partijen overhalen mee te doen.
  • Middelen: bijdragen in natura, bijvoorbeeld fruit of waterflesjes.
  • Media: inzet van communicatieadvies en –middelen.
  • Munten: financiële bijdrage.
JOGG Supporter worden? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in, je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Trefwoorden A-Z