Of bel naar het telefonisch spreekuur, dagelijks tussen 9-17u
078 - 770 81 81

Archief

Poster 2-3

Maak jij het verschil tegen kindermishandeling?

15 november 2018

Bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld kan iedereen 24 uur per dag een melding maken bij Veilig Thuis. Veilig Thuis is er voor iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld. Slachtoffers, daders, omstanders en professionals kunnen bij Veilig Thuis terecht voor deskundige hulp en advies bij (vermoedens van) huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling.

 

Lees verder >
Week tegen kindermishandeling - campagne

Week tegen Kindermishandeling 2018

15 november 2018

Ik maak het verschil

Week tegen Kindermishandeling – 19 t/m 25 november

Dit jaar vindt voor de zesde keer de Week tegen Kindermishandeling plaats. Het thema dit jaar is ‘Ik maak het verschil’. Iedereen kan iets betekenen voor een kind dat opgroeit in een onveilige thuissituatie. Zelfs een klein gebaar kan een groot verschil maken. Door te delen wat jij doet als je je zorgen maakt om een kind, moedig je anderen aan ook iets te doen.

 

Lees verder >
Jeugdhonk heerjansdam Diverz-2

Inloop voor ouders in het jeugdhonk Heerjansdam!

13 november 2018

Op woensdag 14 november is er een inloop van 19.30 t/m 20.30 uur voor ouders/verzorgers van tieners en jongeren (12 t/m 18 jaar oud) uit Heerjansdam. 

Lees verder >
logo serviceorganisatie-1

Gemeenten in Zuid-Holland Zuid luiden de noodklok om tekorten jeugdhulp

12 november 2018

De 17 gemeenten in Zuid-Holland Zuid luiden bij het Rijk de noodklok over de toenemende kosten en de ontoereikende rijksbijdragen voor jeugdhulp. Vanwege de toegenomen vraag naar jeugdhulp hebben de
gemeenten vanaf 2015 tot nu toe al 17,5 miljoen euro extra geïnvesteerd. Alleen al in 2018 wordt er 11,6 miljoen euro meer geïnvesteerd.

Lees verder >
De Kim-Nationaal Schoolontbijt met wethouder Tycho Jansen

Kinderen De Kim ontbijten gezond en gezellig met wethouder Jansen

12 november 2018

In het kader van het Nationaal Schoolontbijt schoof wethouder Tycho Jansen van de gemeente Zwijndrecht aan bij groep 6 van christelijk kindcentrum De Kim van PIT kinderopvang & onderwijs. Het ontbijt was samengesteld volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en heeft dit jaar als thema ‘Een feestje voor iedereen!’

Lees verder >
Respect Education Foundation-2

Week van Respect

06 november 2018

Iedere tweede week in november vindt jaarlijks de Week van Respect plaats. Een initiatief dat wordt gedragen door docenten, leerkrachten, leerlingen, schoolleiders, vrijwilligers en gemeenten.

Lees verder >
Trefwoorden A-Z